Göteborgs Plastikkirurgiska Center

Här på kliniken arbetar doktor Dan Fagrell , specialist i plastikkirurgi med särskild inriktning på estetisk kirurgi.

Kontakta oss Önska rådgivning


Våra lokaler

Kliniken är anpassad speciellt till plastikkirurgisk vård med inriktning på estetisk kirurgi.

Mottagning

På mottagningen i bottenplanet har vi vårt väntrum. Undersökningsrummen är utrustade med bekväma inställbara behandlingsstolar för estetiska behandlingar (injektioner med Botox, Restylane och andra preparat). Vi har ett datoriserat journal- och bokningssystem. Du träffar dr Dan Fagrell som noggrant informerar dig innan din operation. Inför en bröstoperation visar vi olika typer av bröstimplantat (koksaltimplantat, silikongelimplantat med flytande silikon eller geléhallongel) och diskuterar vad som passar dig bäst.

Operation

Vi har två operationssalar fullt utrustade för operation i narkos. Här finns utrustning för avancerade endoskopiska operationer (titthålskirurgi) och för operationer med laser (pulsad koldioxidlaser, Fraxel – fraktionerad pulslaser – samt diodlaser).

Uppvakning och övernattning

Uppvakningsavdelning och övernattningsrum är anpassade för kirurgisk eftervård. För din säkerhet finns syrgas vid alla platser samt mobil övervakningsutrustning. När du vaknat upp efter operationen bjuder vi på kaffe och smörgås. Övernattar du, kan du få middag och avslappning med TV i en komfortabel inställbar säng. Sjuksköterska finns på plats för din skull hela dygnet.

Dan Fagrell

Legitimerad läkare

Klinikchef

Specialist i plastikkirurgi

Sjuksköterska Mia

Leg sjuksköterska

Leg sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesi, intensivvård och operation.

Sjuksköterska Faiza

Leg operationssjuksköterska

Ulrika

Medicinsk sekreterare